Warning
msg: A non-numeric value encountered

Rezultat pretrage za: ekstra devičansko maslinovo ulje

Žuta čorba sa spanaćem i čipsom od krompira

odlediti, crni i beli luk očistiti i sitno iseckati. Ekstra devičansko maslinovo ulje zagrejati i luk prodinstati dok ne postane staklast. Dodati kari i kratko propržiti. Zatim dodati sočivo, sok od šargarepe i bujon. Čorbu kuvati na niskoj temperturi oko 20 minuta, dok sočivo ne postane mekano. Čorbu nakon toga izmiskati mikserom i dodati morsku so i biber po ukusu.

Opširnije +

Grilovani kozji sir sa marmeladom od paradajza i malina

(2 komada) zaseći u krst, kratko staviti u ključalu vodu, skinuti kožicu i iseći na kockice. Paradajz, 200 gr malina, vanilin šećer, sećer za želiranje staviti u šerpu i pustiti da proključa, nakon čega kuvati još 5 minuta mešajući. U međuvremenu, tegle isprati vrelom vodom. Marmeladu staviti u tegle i zatvoriti dihtujućim poklopcima. Ostatak

Opširnije +

Krem čorba od bundeve

oprati, izvaditi semenke i meso bundeve sa korom iseći na komade. Šargarepu oprati, oljuštiti i iseći na kolutove. Jabuku oljuštiti i iseći na komade. Ekstra devičansko maslinovo ulje zagrejati u šerpi i dinstati pripremljene sastojke. Začiniti solju i biberom. Dodati vino i bujon i pustiti da proključa. Nakon toga kuvati oko 30 minuta. Čorbu

Opširnije +

Sos od paradajza

ekstra devičansko maslinovo ulje u tiganju i dodajte povrće i lovorov list. Dodajte 1 kašičicu braon šećera i malo soli i dinstajte. Lagano kuvajte 15 minuta, dok povrće ne omekša. Zatim dodajte pelat paradajz i 150 ml vode. Kuvajte na laganoj vatri još 30 minuta dok sos ne izgubi jednu trećinu svoje količine i postane veoma gust. Povremeno,

Opširnije +

Rosti od krompira i luka sa poširanim jajetom

oprati i kuvati u posoljenoj vodi oko 15 minuta. Ocediti i ostaviti da se ohladi. Luk oljuštiti i iseći na tanke kolutove. Krompir oljuštiti i grubo izgnječiti i pomešati sa lukom. Masu za rosti posoliti i pobiberiti. Umešati u masu gustin i pinjole. Podeliti na 4 dela. U tiganju zagrejati pola kasike putera i jednu kasiku ekstra devičanskog maslinovog

Opširnije +

Isprobajte neverovatan piling za telo

Njihova veličanstva - smeđi šećer, crna čokolada i ekstra devičansko maslinovo ulje - zajedno do savršenog tela.

Opširnije +

Mediteranski spa u vašem domu

Ukoliko nemate dovoljno vremena ili novca da redovno posećujete spa centre, napravite jedinstven ugođaj u vašem domu. Podelićemo sa vama savršen recept za piling čiji je glavni sastojak ekstra devičansko maslinovo ulje.

Opširnije +

Ukusan i slatki piling - probajte!

Stres, savremen način života, nedostatak sna, nezdrava ishrana, alkohol i cigarete ostavljaju dubok trag na vašem licu. Sjajna i zdrava koža san je svake žene. A da biste postigli takav efekat potreban vam je prvenstveno piling lica.

Opširnije +

Ugodite svojoj kosi na najbolji način

Ekstra devičansko maslinovo ulje je veoma bogato esencijalnim masnim kiselinama koje hidriraju koren kose i kožu glave. Sadrži i antiinflamatorna svojstva koja poboljšavaju zdravlje kože glave i sprečavaju nastanak peruti.

Opširnije +

Isprobajte moć bogorodičine trave

Još od davnina naši stari su kantarionovo ulje koristili kao prirodni lek za rane, kao i protiv opekotina i posekotina. Kantarionovo ulje ili ulje bogorodičine trave dobija se od istoimenog cveta, sićušne biljke žutih cvetova, koja cveta tokom celog leta, a bere se gornji deo u cvatu.

Opširnije +