Pasta sa tunjevinom i polpa paradajzom

Pasta sa tunjevinom i polpa paradajzom
admin
Postavio: admin22.01.2016.Kategorija: Recepti
Priprema: 35 min
|
0796

Za ovaj recept potrebno Vam je:

  • špageti500g
  • polpa paradajz250g
  • tunjevina u sopstvenom soku1konzerva
  • ekstra devičansko maslinovo ulje2kašike
  • beli luk2čena
  • crni luk1glavica
  • kapar1kašika
  • peršun1/2veze
  • so, biber, začinipoukusu
Za 4 osobe

Unesite duh Italije u svoj dom

Priprema

  1. Špagejte skuvajte u slanoj vodi da budu „al dente“ i procedite.
  2. Crni i beli luk, usitnjen, prodinstajte na dve kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja. Kada luk bude staklastog izgleda, dodajte polpa paradajz, veću konzervu tunjevine u sopstvenom soku i kapar i dobro izmešajte. Kuvajte na laganoj vatri oko desetak minuta.
  3. Kuvane špagete pomešajte sa ovako pripremljenim sosom i dodajte peršun i ostalo začinsko bilje.

Komentari

    Registrujte se ako želite da ostavite komentar.

    Slični recepti