Jesenja povrćna čorba sa tostom sa sirom

Jesenja povrćna čorba sa tostom sa sirom
admin
Postavio: admin27.05.2015.Kategorija: Recepti
Priprema: 35 min
|
01110

Za ovaj recept potrebno Vam je:

  • praziluk1komada
  • šargarepa2komada
  • beli luk1komada
  • krompir1komada
  • ruzmarin1kašika
  • braon šećer1kašičica
  • leblebija400g
  • polpa paradajz800g
  • bujon od povrća425ml
  • baget4komada
  • beli luk1komada
  • edamer50g
Za 4osobe

Kalorijska vrednost po porciji: 343 cal
Masti po porciji: 56 g

Priprema

  1. Stavite povrće u dubok tiganj, zajedno sa belim lukom, ruzmarinom, supom od povrća i braon šećerom. Sve to dobro pomešajte i kada počne da vri, pokrijte. Kuvajte na laganoj temperaturi još 15 minuta, dok povrće ne omekša.
  2. U međuvremenu zagrejte gril na visokoj temperaturi. Paradajz izblendirajte dok ne postane glatka masa, zatim ga dodajte povrću zajedno sa leblebijom i peršunom. Kuvajte na laganoj temperaturi, povremeno mešajući.
  3. Priprema tosta: Premažite obe strane bageta belim lukom. Grilujte jednu stranu dok ne dobije zlatnu boju, okrenite na drugu stranu, pospite edamom i grilujte. Poslužite odmah sa vrućom supom.

Komentari

    Registrujte se ako želite da ostavite komentar.

    Slični recepti