Brza paradajz čorba sa ćabatom

Brza paradajz čorba sa ćabatom
admin
Postavio: admin27.05.2015.Kategorija: Recepti
Priprema: 25 min
|
01006

Za ovaj recept potrebno Vam je:

  • konzervirani čeri paradajz400g
  • braon šećer1kašika
  • bujon od povrća100ml
  • tabasko sos1kašičica
  • vorčester sos1kašičica
  • maskarpone2kašika
  • bosiljak1g
  • ćabata1komada
  • beli luk1komada
  • mocarela125g
Za 2osobeIsecite ćabatu na parčiće i služite uz čorbu.

Kalorijska vrednost po porciji: 414 cal
Masti po porciji: 22 g

Priprema

  1. Čeri paradajz, braon šećer, supu i sosove pomešajte u tiganju zajedno sa malo soli i bibera. Kada provri, kuvajte još 5-10 minuta. Sklonite sa vatre, dodajte maskarpone i mešajte dok smesa ne postane glatka. Vratite na šporet, da održava toplotu.
  2. Ćabatu grilujte dok ne porumeni. Premažite sa belim lukom, sosovima, pospite sirom i grlujte dok se sir ne istopi.

Komentari

    Registrujte se ako želite da ostavite komentar.

    Slični recepti