Brza paradajz čorba sa ćabatom
Za ovaj recept potrebno Vam je:
- konzervirani čeri paradajz400g
- braon šećer1kašika
- bujon od povrća100ml
- tabasko sos1kašičica
- vorčester sos1kašičica
- maskarpone2kašika
- bosiljak1g
- ćabata1komada
- beli luk1komada
- mocarela125g
Kalorijska vrednost po porciji: 414 cal
Masti po porciji: 22 g
Priprema
- Čeri paradajz, braon šećer, supu i sosove pomešajte u tiganju zajedno sa malo soli i bibera. Kada provri, kuvajte još 5-10 minuta. Sklonite sa vatre, dodajte maskarpone i mešajte dok smesa ne postane glatka. Vratite na šporet, da održava toplotu.
- Ćabatu grilujte dok ne porumeni. Premažite sa belim lukom, sosovima, pospite sirom i grlujte dok se sir ne istopi.