Tirolski novčići sa anisom
13.11.2016.Začin anis, veoma cenjen u južnotiroloskoj oblasti, ovom kolaču, koji je jedan od najukusnijih u ovoj regiji, daje autentičan lokalni ukus.
Opširnije +Začin anis, veoma cenjen u južnotiroloskoj oblasti, ovom kolaču, koji je jedan od najukusnijih u ovoj regiji, daje autentičan lokalni ukus.
Opširnije +Ugodite sebi na najlepši način i ispobajte ovu crno-belu harmoniju ukusa i mirisa.
Opširnije +Hrskavih korica i voćnog punjenja, Linzer torta je vrlo brzo postala omiljena širom sveta. Autentičnost je stekla zahvaljujući specifičnom izgledu, sa vrhom u obliku „rešetki“ od testa. Poreklo imena Linzer torte prate dve legende. Po jednoj je ime dobila po austrijskom gradu Lincu, dok su mnogi mišljenja da nosi ime po poslastičaru iz Beča.
Opširnije +Jedan od ponosnih predstavnika tamnog bobičastog voća, veoma ukusna i zdrava, kupina je postala i predmet najnovijih naučnih istraživanja, koja su otkrila još novih koristi za ljudski organizam. Pored toga što su moćni izvori vitamina i minerala, pre svega vitamina C, kupine pomažu i u borbi protiv teških oboljenja. Malo poznato je da kupine imaju i lutein koji je dobar za zaštitu očiju, jer sprečava štetu prouzrokovanu ultraljubičastim zracima. Prednosti koje kupine sa sobom...
Opširnije +Slatko-ljuta kombinacija tamne čokolade i ljute paprike oplemeniće ovaj specijalitet od teletine i za tren oka popraviti vaše raspoloženje.
Opširnije +Crna čokolada, omiljena širom sveta, u kulinarstvu je osnovni sastojak mnogih poslastica. Međutim, svoju primenu našla je i među slanim jelima. Jedno od takvih je i sicilijanska pasta, gde upravo kraljica slatkiša ovo mediteransko jelo čini još ukusnijim I egzotičnijim.
Opširnije +Savršen spoj nespojivih ukusa. Na vama je da odaberete da li će ovo jelo biti na trpezi kao predjelo, salata ili desert. Kako god, gastronomski užitak je zagarantovan.
Opširnije +Divan spoj tamne čokolade i kafe doneće pravu umetnost u vašu kuhinju.
Opširnije +Postoji mnogo varijacija spravljanja ovog sosa i svi vrhunski italijanski šefovi kuhinje se utrkuju ko če napraviti bolji, ali postoje tipični sastojci tradicionalnog pesta, a to su svež bosiljak, pinjoli, beli luk, ekstra devičansko maslinovo ulje, parmezan, so i biber.
Opširnije +Neka vaša nepca budu zavedena ovom slasnom kombinacijom
Opširnije +© 2015 Najbolji način. All right reserved
Design by: Najbolji način | Powered by WebBox